search.png
nl

News - Details
Page backPrint pageSend page

04.03.2017 - Saint-Gobain Worldwide

Reeds voor de tweede keer achtereen is Saint-Gobain onderscheiden als Top Employer Global en is hiermee ťťn van de tien bedrijven wereldwijd die in het bezit zijn van dit certificaat. Met name overtuigd heeft Saint-Gobain met zijn oogmerk op talentmanagement en competentieontwikkeling. Dit jaar werd Saint-Gobain in 28 landen onderscheiden; aldus in zeven landen meer dan in 2016. Bovendien is de bedrijfsgroep opnieuw onderscheiden als ĄTop Employer Europeď, ĄTop Employer North Americaď en ĄTop Employer Asia-Pacificď.

Het Top Employers Institute is een in Nederland gevestigde onafhankelijke organisatie die het Top Employer Global-certificaat verleent aan bedrijven in ten minste 20 landen op verschillende continenten als Top Employer zijn onderscheiden. In elk van de 28 landen waarin Saint-Gobain is onderscheiden, zijn 600 verschillende processen en indicatoren getoetst. Bij deze landen betreft het AustraliŽ, BelgiŽ, BraziliŽ, Canada, China, Colombia, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Ierland, ItaliŽ, Japan, MaleisiŽ, Mexico, Nederland, Oostenrijk, Polen, RoemeniŽ, Spanje, Zweden, Thailand, de Tschjechische Republiek, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.

ĄDe Top Employer Global-onderscheiding is een fantastische bevestiging van ons personeelsbeleid. Alle managers die zich bewust zijn van het belang om Saint-Gobain als werkgeversmerk verder te ontwikkelen, worden hierdoor verenigd en gestimuleerdď, aldus Claire Pedini, Senior Vice President personeelszaken van Saint-Gobain.

OVER SAINT-GOBAIN
Saint-Gobain ontwikkelt, produceert en verdeelt materialen en oplossingen die het welzijn en de toekomst van ons allemaal verbeteren. Deze materialen komen overal in onze omgeving en ons dagelijks leven voor: in gebouwen, transportmiddelen, infrastructuren en talrijke industriŽle toepassingen. Ze leveren comfort, prestatie en veiligheid en voldoen tegelijkertijd aan de eisen op het gebied van duurzaam bouwen, de efficiŽnte omgang met natuurlijke hulpbronnen en de klimaatverandering.

Wereldmarktleider voor de inrichting van leefomgevingen
39,1 miljard omzet in 2016
In 67 landen vertegenwoordigd
Meer dan 170.000 medewerk(st)ers

Contactpersonen voor de pers:
Charles Hufnagel : +33 (0)1 47 62 30 10
Susanne Trabitzsch : +33 (0)1 47 62 43 25

Images

 

Beschreibung

Dateianzeige

Download

Anzeigen...

  Bild anzeigen  

Speichern...

Bild downloaden

 

Anzeigen...

  Bild anzeigen  

Speichern...

Bild downloaden

 

Join the conversation
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Google+
  • Xing
  • Kununu