search.png
nl

News - Details
Page backPrint pageSend page

09.02.2017 - SAINT-GOBAIN IS IN 2017 OPNIEUW
”TOP-EMPLOYER NEDERLAND“

Voor het tweede opeenvolgende jaar behoort Saint-Gobain ook in 2017 weer tot de beste werkgevers in Nederland; Saint-Gobain wordt dit jaar opnieuw onderscheiden met het premium-certificaat “Top Employer”, dat wordt toegekend aan bedrijven met uitmuntende kwaliteiten als werkgever.

Hiermee bewijst Saint-Gobain dat de bedrijfsgroep niet alleen wat betreft de ontwikkeling, productie en distributie van materialen en productoplossingen een leidende positie inneemt, maar ook wanneer het om zijn kwaliteiten als werkgever en de ontwikkeling van zijn medewerkers gaat, wereldwijd als één van de meest vooraanstaande bedrijven geldt. Ook in Nederland onderscheidt het Top Employers Institute Saint-Gobain als werkgever met een excellent personeelsbeleid en een uitstekende personeelsstrategie.

“De onderscheiding in het afgelopen jaar vormde voor ons de drijfveer om het hoge niveau van ons personeelsbeleid in Nederland te behouden. Het feit wij nu reeds voor de tweede keer achtereen worden uitgeroepen als Top Employer in Nederland, laat zien dat wij op de juiste weg zijn”, aldus Dieter Babiel, personeelsdirecteur van de algemene delegatie van Saint-Gobain in Midden-Europa.

Hierbij is het voor Saint-Gobain van groot belang om alle medewerkers de best mogelijke voorwaarden op het gebied van personeelsplanning, talentstrategie en de ontwikkeling van leidinggevend personeel te bieden. Daarnaast konden ook op het gebied van onboarding, compensation & benefits, training & ontwikkeling, carrière- en opvolgingsplanning alsmede de bedrijfscultuur net als in het voorgaande jaar uitstekende resultaten worden geboekt.

De basis voor de certificering vormt een jaarlijks onderzoek onder de wereldwijd leidende werkgevers. Volgens het Top Employers Institute kunnen uitsluitend werkgevers worden gecertificeerd die zich consequent en op de lange termijn inzetten voor hun personeelsontwikkeling en personeelsbeheer.

Images

 

Beschreibung

Dateianzeige

Download

Anzeigen...

  Bild anzeigen  

Speichern...

Bild downloaden

 

Anzeigen...

  Bild anzeigen  

Speichern...

Bild downloaden

 

Join the conversation
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Google+
  • Xing
  • Kununu