search.png
nl

CREATIEVE VRIJHEID

BINNENHUISKLIMAAT

STILTE

DUURZAAMHEID

VEILIGHEID

TIJDWINST

Comfort als doel

Ruimte om te leven

Welbevinden

Ervaring & Innovatie

Multi-Comfort

Comfortdimensies

Referentieobjecten

CREATIEVE VRIJHEID

Aantrekkelijke vormen en fraai afgewerkte oppervlaktes. Interessante kleuren en optimale verlichtingsmogelijkheden. U kunt ruimtes precies zo inrichten als u dat wilt en de inrichting moeiteloos aanpassen aan nieuwe leefsituaties.

BINNENHUISKLIMAAT

Aangename temperaturen in zomer en winter, een evenwichtige verhouding tussen de temperatuur van de lucht en de temperatuur van vloeren en wanden, frisse lucht zonder tocht, vrij van verontreinigende stoffen en straling, een aangename luchtvochtigheid.

STILTE

Doeltreffende geluidsisolatie om afgeschermd te zijn voor geluid van buitenaf. Perfecte ruimtelijke akoestiek voor een optimale verstaanbaarheid op scholen, een hoog concentratieniveau in kantoren en een volmaakte muziekbeleving in concertzalen.

DUURZAAMHEID

EfficiŽnt en spaarzaam gebruik van alle energiesoorten, een lange levensduur van bouwmaterialen, en herbruikbare onderdelen met goede milieuprestaties. Meerwaarde creŽren voor de behoeftes van mensen door middel van intelligent bouwen. Kortom sociale, ecologische en economische duurzaamheid.

VEILIGHEID

Voor de veiligheid van mens en dier en de bescherming van persoonlijke eigendommen. Fysiek veilige, veerkrachtige en sterke bouwmaterialen die, zelfs in geval van brand, extra veiligheid bieden.

TIJDWINST

In onze maatschappij, die wordt gekenmerkt door een hectisch tempo, is tijd een belangrijke waarde. U kunt tijd besparen door goed productadvies, een snelle beschikbaarheid van producten en korte bouwperiodes.

Join the conversation
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Google+
  • Xing
  • Kununu