search.png
nl

Uw comfort is ons doel

Geborgenheid, welbevinden en ontspanning zijn menselijke behoeftes waarin wij iedere dag opnieuw willen voorzien. Wij hebben een rustpunt nodig om bij te komen van onze dagelijkse bezigheden en nieuwe kracht op te doen. Wij hechten echter ook waarde aan functionele werkruimtes waarin wij creatief en productief kunnen zijn. Het is de taak van de functionele en esthetische ruimtelijke inrichting om deze basisbehoeftes te vervullen, zodat wij ons in elke fase van ons dagelijks leven comfortabel voelen.

Comfort is een positieve rondom-belevenis met vele facetten, die wij met onze vijf zintuigen ervaren. Zien, horen, ruiken, smaken en voelen, in combinatie met onze individuele ervaring, laten ons comfort telkens weer opnieuw beleven. Vaak nemen wij pas waar wat comfort eigenlijk is, als ons iets ontbreekt, zoals behaaglijke warmte in de winter, of wanneer ons iets stoort, zoals bijvoorbeeld lawaai uit het aangrenzende huis.

Of wij nu werken of ons ontspannen, sporten of van cultuur genieten – in welk gebouw wij ook zijn, de aldaar heersende omstandigheden bepalen duidelijk ons gevoel van welbehagen. De kwaliteit van gebouwen duurzaam te verbeteren en het comfort van de gebruikers te verhogen – dat is onze doelstelling.
 

Met de keuze van de beglazing wordt een stempel op de architectuur van een woning gedrukt. Vensters en kozijnen vormen de overgang tussen de wereld binnen en buiten. Kiest u voor grote vensters, want niets is natuurlijker dan daglicht. Hiermee laat u in de winter de kou buiten, en in de zomer de warmte. Glas dat een perfecte geluids- en tegelijkertijd inbraakbescherming biedt, ronden de totale comfortbeleving af.

Hier vindt u meer over de comfortoplossingen van Saint-Gobain

Met innovatieve vacuümsystemen zijn slanke, efficiënte constructies mogelijk, waarbij de thermische isolatie gelijk blijft. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor architecten en planologen. Naast de temperatuur die in de ruimte heerst, heeft ook de luchtkwaliteit een belangrijke invloed op ons gevoel van welbehagen. Hiertoe draagt niet alleen de toevoer van frisse lucht bij, maar ook de eigenschappen van gipsvezelplaten of gipsvezeltapijten om schadelijke stoffen uit de lucht te elemineren.

Hier vindt u meer over de comfortoplossingen van Saint-Gobain

Join the conversation
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Google+
  • Xing
  • Kununu