search.png
nl

WORLD350 MOBIELE GAME
Print pageSend page

Mobiele game voor het bedrijfsjubileum: Bouw een nieuwe wereld!

Om het 350-jarige bedrijfsjubileum ook op een ludieke manier te vieren, heeft Saint-Gobain een eigen mobiele game voor smartphones en tablets op de markt gebracht.
Het spel World350 belooft speelplezier en amusement. Maar waar gaat het spel eigenlijk over? De bewoners van de aarde moeten op grond van een waarschuwing van een onbekende bron naar een parallelle wereld vluchten, die World350 heet. De nieuwe leefruimte voor de ‘aardbewoners’ moet hier echter eerst worden opgebouwd. Daarvoor is de inzet en handigheid van de speler gevraagd.

Immers: Om leefruimte te creëren, wordt een nieuw materiaal benodigd, Cube350. Om dit te produceren, beweegt de speler zich op vier spelniveaus: in het laboratorium moeten de juiste moleculen worden gevonden, die dan in de fabriek verder worden verwerkt. Via een teleporter-poort komen de bouwmaterialen dan op de planeet World350 terecht, waar de speler een nieuwe leefruimte kan inrichten. Naast handigheid is daarnaast ook snel reageren vereist. Want alleen zo kan het doel worden bereikt!
World350 kan gratis in Google Play of in de Apple iTunes Store worden gedownload. Online kunnen de spelers ook in de community hun resultaten met die van andere spelers vergelijken. Veel plezier bij het spelen!

Download bij Google Play.

Download in iTunes Store.

Join the conversation
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Google+
  • Xing
  • Kununu